Diagnoză

 • Diagnosticul este procesul prin care determinăm cauza, problema unei transmisii. Diagnosticul este, evident, o practică foarte importantă, deoarece fără aceasta, rezolvarea oricărei probleme de transmisie ar fi o presupunere completă.
 • Deci, cum diagnostichează tehnicienii problemele de transmisie? Problemele de transmisie pot apărea dintr-o multitudine de cauze. Uneori este suficient  o singura  aruncare de privire pentru a determina problema. Dacă vedeți lichid de transmisie sub vehicul după fiecare parcare, probabil că aveți o scurgere. Dar unele probleme, în special problemele computerului cu transmisiile computerizate, pot fi deosebit de dificile. De aceea, aveți nevoie de tehnicieni de transmisie profesioniști și bine pregătiți care lucrează la transmisia dvs. pentru a diagnostica problema.
 • Diagnostic tehnologic La cele mai dotate și moderne centre de servicii de transmisie (cum ar fi PROFESIONAL TOUR) veți găsi echipamente de diagnostic de ultimă generație. Acest echipament este crucial, deoarece permite tehnicienilor să vă ofere cele mai rapide și mai precise descoperiri cu privire la ceea ce se întâmplă în interiorul transmisiei vehiculului dumneavoastră.
 • Cu toată tehnologia, transmisiile s-au schimbat foarte mult în ultimii ani. Vehiculele de astăzi sunt echipate cu sisteme computerizate complexe. Și tehnologia modernă de diagnosticare poate comunica cu sistemele computerizate ale automobilului dvs. pentru a vă determina problemele specifice de transmisie. Primul pas în determinarea problemelor de transmisie constă în conectarea de către tehnician a echipamentului de diagnosticare la computerul de bord al vehiculului dumneavoastră. Aceasta va produce un cod care indică unde se află problema. După aceasta, vehiculul ar trebui luat pentru un test drive, astfel încât tehnicienii să poată monitoriza comportamentul transmisiei în timp real. În timp ce ar putea fi necesare evaluări mai cuprinzătoare și practice, tehnologia actuală este un instrument integral în determinarea celui mai bun punct de plecare pentru investigații ulterioare.
 • Diagnosticul problemelor de transmisie de la PROFESIONALTOUR  conectează un scaner la sistemul computerului mașinii dvs., în câteva secunde, el poate citi un cod de diagnosticare a problemelor precum „P0732”, care se referă la un raport incorect de transmisie-două. Ce naiba înseamnă asta? Pur și simplu, acest lucru înseamnă că transmisia nu s-a schimbat corect în treapta a doua. După preluarea acestor informații, tehnicianul va efectua un test scurt și va monitoriza toate datele senzorilor de viteză de intrare și ieșire, precum și unitatea de control a motorului mașinii. Aceasta este unitatea care este responsabilă pentru trimiterea și primirea acestor date. La finalizare, experții noștri certificați pot determina cauza exactă a problemelor vehiculului și apoi pot afla dacă problema este transmisia sau o defecțiune digitală între computerul mașinii și transmisie. Transmisii complexe = probleme complexe Transmisia este un echipament foarte complicat și sofisticat. Și acest lucru ne face ca determinare problemei  al transmisiilor găsite în vehiculele mai noi. Nu există o soluție unică pentru problemele de transmisie și oricine spune altceva este fie ignorant.
 • Pentru a vă asigura bunăstarea vehiculului – și a dvs. – ar trebui să aveți încredere doar în experți certificați pentru a vă diagnostica problemele de transmisie.

Program Service

 • Luni: 9:30 - 18:30
 • Marți: 9:30 - 18:30
 • Miercuri: 9:30 - 18:30
 • Joi: 9:30 - 18:30
 • Vineri: 9:30 - 18:30
 • Sâmbată: închis
 • Duminică: închis

Date Companie

PROFESIONAL TOUR SRL
CUI:31507497
Reg. Comert:J9/271/2013

Designed by DoctorBrands.RO for Profesionaltour.com. Toate drepturile rezervate

Total Page Visits: 1521