Revizie/Întreținere cutie automată

 • Ca și în cazul multor componente ale automobilului dvs., cu cât observați mai devreme o problemă cu transmisia și o aduceți la noi, cu atât sunt mai mari șansele ca reparația să fie relativ rapidă și simplă. Desigur, nu este întotdeauna ușor să identificăm problemele de transmisie și nici toate problemele nu pot fi „înțepenite”, ca să spunem așa. Cu toate acestea, este întotdeauna mai bine să vă aduceți vehiculul pentru o inspecție și o posibilă reparație la primul semn de probleme. Dacă nu, și (din păcate, uneori chiar dacă o faceți), s-ar putea să vă confruntați cu o reparatie sau inlcuire a transmisiei mult mai costisitoare. O revizie a transmisiei presupune inlocuirea filtrelor de ulei si a uleiul exact ca la motor. Ceea ce intră în el poate fi complicat, așa că acest articol se va strădui să explice detaliile unei revizuiri a transmisiei.
 • Adevărul este că multe reparații ale transmisiei se pot face relativ dureroase din punct de vedere financiar. Este impresionant cât de multe probleme pot fi rezolvate completând sau schimbând lichidul de transmisie, precum și reparând o scurgere.
 • Uneori, o piesă trebuie înlocuită. Tehnicienii calificați pot identifica adesea care este partea, făcând diferite teste și diagnostice, atât fizice, cât și digitale, în cazul transmisiilor controlate de computer. Există o serie de piese care sunt accesibile fără a necesita îndepărtarea transmisiei complete din caroseria vehiculului. Părțile accesibile, totuși, variază de la transmisie la transmisie, iar majoritatea instalațiilor de reparații ale transmisiei ar ezita să ofere garanții semnificative cu privire la reparațiile externe din simplul motiv că nu pot vedea dacă există probleme interne suplimentare în componentele care sunt accesibile doar de către inlocuirea transmisiei.
 • Și, desigur, există multe părți care nu sunt accesibile. În aceste cazuri, vă uitați la o revizie completă. Revizuirea transmisiei O revizie a transmisiei (cunoscută și sub numele de reconditionarea transmisiei) necesită îndepărtarea și demontarea transmisiei în întregime. Fiecare parte a transmisiei este verificată pentru uzură și deteriorare și apoi este curățată într-o soluție specială de curățare sau înlocuită cu o altă parte în funcție de starea acesteia. Piesele care au suprafețe de frecare, cum ar fi benzi și ambreiaje, sunt înlocuite, la fel ca toate garniturile și oringurile.
 • Convertorul de cuplu este de asemenea înlocuit sau reconditionat.
 • Producătorii de automobile pun adesea la dispoziția magazinelor de transmisii truse de upgrade pentru a rezolva aceste defecte de proiectare. După cum vă puteți da seama, o revizuire a transmisiei este o muncă serioasă. nu este o muncă simplă și rapidă. Tehnicienii responsabili vor recomanda o revizie a transmisiei numai dacă problema cu care se confruntă transmisia dvs. este una severă sau necunoscută. Cu toate acestea, partea pozitivă a unei mentenanțe a transmisiei este atat de eficienta încât de multe ori împiedică dezvoltarea oricăror probleme grave de transmisie viitoare pentru mult timp.

Leave a comment

Program Service

 • Luni: 9:30 - 18:30
 • Marți: 9:30 - 18:30
 • Miercuri: 9:30 - 18:30
 • Joi: 9:30 - 18:30
 • Vineri: 9:30 - 18:30
 • Sâmbată: închis
 • Duminică: închis

Date Companie

PROFESIONAL TOUR SRL
CUI:31507497
Reg. Comert:J9/271/2013

Designed by DoctorBrands.RO for Profesionaltour.com. Toate drepturile rezervate

Total Page Visits: 1667